Tájékoztatunk, hogy Te mint vásárló (fogyasztó) a www.farm2fork.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítod, hogy ismered és elfogadod, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérünk, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kívánsz lenni a Webáruházunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és azokat kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül. 

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban:üzemeltető.

Üzemeltetői adatok:

 • Cégnév: Farm2Fork Korlátolt Felelősségű Társaság 
 • Székhely: 2009 Pilisszentlászló Tölgyfa u. 21
 • Átvételi pont címe: 1097 Budapest Ecseri út 14-16. C épület
 • Adószám: 26680743-2-13
 • Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-198592
 • Kibocsájtó cégbíróság: 
 • Szerződés nyelve: magyar 
 • Elektronikus elérhetőség: info@farm2fork.hu
 • Telefonos elérhetőség: +36205542280
 • Számlaszám: 16200223-10105711

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei:

Név: Google Cloud (Google Ireland Limited)

Székhely: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország

Általános Szerződési feltételeiket és benne az adatkezelésre és adatvédelemre adott feltételeiket itt találod.

Megvásárolható termékek köre

Minden olyan, a Weboldalon feltüntetett vagy szereplő, a Farm2Fork kft. által eladásra kínált termék, amely vonatkozásában az Ügyfél a Weboldalon a megrendelését leadhatja.

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

Rendelési információk

A megjelenített termékek online kizárólag a Webáruházon keresztül rendelhetőek meg, futár által történő házhoz szállítással vagy személyesen a megrendelő, vagy meghatalmazottja általi átvétellel. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák a házhozszállítás díját. Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Ha bővebb információt szeretnél kapni a termékről, akkor kattints a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jutsz el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphatsz. Amennyiben ennél még részletesebb tájékoztatásra van szükséged, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon tudsz érdeklődni.

A rendelés menete:

Bejelentkezés után válogass az elérhető zöldségek, gyümölcsök és egyéb termékek között. Az árucikkeket szűrheted típus, termelő, és a bio- vagy konvencionális termelés módja szerint is. A kiválasztott terméknél add meg a rendelni kívánt mennyiséget, majd tedd a kosárba. A kosár megtekintésénél tudod ellenőrizni a kiválogatott termékeket. Itt módosíthatod a mennyiséget és leadhatod az extra igényeidet. A rendelés leadása után e-mailes visszaigazolást küldünk, amiben megadjuk a kiszállítás napját. A szerda 12:00-ig leadott rendeléseket csütörtökön és pénteken szállítjuk ki, a vasárnap 12:00-ig leadott rendeléseket pedig kedden és szerdán.

Regisztráció

Amennyiben vásárolni szeretnél, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnod a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a neved, számlázási és szállítási adataidat, e-mail címed, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavadat. A regisztráció véglegesítése előtt szükséges a regisztrációs feltételek elfogadása is. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vevő köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vevő egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vevő adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemeltető/ szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, tehát egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A vásárlásod végösszegét pontosítjuk és egy visszaigazoló emailben elküldjük neked. Ezt az összeget SimplePay-el vagy készpénzben tudod kifizetni.

A SimplePay elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen SimplePay elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Használható kártyák: Mastercard és Visa bankkártya.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Házhozszállítás díjszabása: 

 • 5000-15000 Ft között címenként 1000 Ft
 • 15000 Ft fölött ingyenes

Szállítási feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A házhozszállítás menetéről a legfontosabb tudnivalókat a Rendelés menete cím alatt szedtük össze. További kérdés esetén írj nekünk és mi szívesen segítünk!

A megrendelésed autóval szállítjuk ki. 

A kiszállításról

Egyelőre csak Budapest egyes területeire szállítunk ki. Az alábbi lista tartalmazza azokat az irányítószámokat, illetve kerületeket, ahová kérheted a házhozszállítást:

- V. kerület
- VI. kerület
- VII. kerület
- VII. kerület
- IX. kerület
- XIII. kerület, egyes városrészei:
   - Újlipótváros

- I. kerület
- II. kerület egyes városrészei:
   - Csatárka
   - Felhévíz
   - Hárshegy
   - Országút
   - Pálvölgy
   - Pasarét
   - Rézmál
   - Rózsadomb
   - Szemlőhegy
   - Törökvész
   - Újlak (egy része)
   - Vérhalom
   - Víziváros (egy része)
   - Zöldmál
- III. kerület egyes városrészei:
   - Újlak
   - Óbuda (Árpád hídig)
   - Remetehegy
- XI. kerület egyes városrészei:
   - Kelenföld
   - Gellérthegy
   - Nádorkert
   - Sashegy
   - Sasad
   - Szentimreváros
   - Lágymányos
- XII. kerület, kivéve Budakeszierdő

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a Farm2Fork Kft. futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése minden héten kedden és csütörtökön történik meg. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudod. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük. Az oldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatban felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeken rendelkezésedre állunk

9. Elállás joga 

 

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.